Workshop pesten & cyberpesten en meer….

algemeen

Afbeeldingsresultaat voor ortyz trainingen primair onderwijs

Wilt u een actuele op uw beroepsgroep gerichte workshop / training over het aanpakken en voorkomen van pesten & cyberpesten en / of hoe u effectief kunt communiceren over  pesten met alle betrokkenen? Dat kan.

Een workshop / training over pesten & cyberpesten plus de communicatie daarover wordt altijd op maat gemaakt. Een workshop / training kan ook (geheel of gedeeltelijk) bestaan uit door u ingebrachte casussen, zodat u na de workshop direct praktische handvatten heeft, die u in de praktijk kunt gaan gebruiken.  Met ter plekke ingebrachte casussen heb ik (Theo Klungers)  geen enkel probleem. Er zijn dan twee mogelijkheden. De casus is interessant voor de hele groep en past bij het onderwerp van de dag, dan pakken we de casus direct op. De casus kan ook alleen interessant zijn voor de inbrenger, dan ga ik graag met de inbrenger in de pauze of na afloop van de dag sparren of we maken een belafspraak om de casus te door te nemen.

Uw investering voor een workshop en / of training:

  • 350,– euro voor anderhalf uur;
  • 600,– euro voor drie uur;
  • 1200,– euro voor zes uur en een uur lunchtijd.
* Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief voorbereidingen en BTW en exclusief reiskosten van 0,90 euro per kilometer (in  dat kilometerbedrag zitten de reiskosten & reistijd inbegrepen) plus eventuele parkeerkosten.. Een workshop / training is geschikt voor één tot honderden mensen.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een workshop of training bij u op school, bedrijf of instelling?  Neemt u dan gerust contact met me op voor meer informatie of concrete afspraken. Hier leest u meer over mijn achtergrond


twee- of driedaagse cursus anti-pestcoördinator bij Utrecht CS of bij u op locatie

De tweedaagse of driedaagse cursus tot anti-pestcoördinator verzorg ik samen een juriste. Zij doet een halve dag de juridische kant en ik anderhalve dag de pedagogische en organisatorische kant m.b.t. de taak / functie van  “anti-pestcoördinator”. U kunt vanaf oktober facultatief voor een extra aansluitende derde dag kiezen. Op deze dag staat o.a. het oefenen van emotievolle oudergesprekken op de rol met in de middag hulp van een trainersacteur. De training wordt al jarenlang twee keer per jaar gegeven bij Utrecht CS via SBO. Deze training is zowel te volgen via open inschrijving als incompany. Lees hier meer op de SBO-website over prijs, inhoud en inschrijving.