Algemene voorwaarden & privacyregeling

  1. Betaling van een ouderavond, workshop of congres geschiedt achteraf. U dient de rekening binnen twee maanden te voldoen.
  2. Posicom behoudt zich het recht voor om in gevallen waarin sprake is van overmacht, zoals ziekte en barre weersomstandigheden de activiteit voor Posicom kosteloos te annuleren of in overleg met u te verplaatsen.  Bij een afgegeven of door de KNMI voorspelde weeralarm “code oranje” en/of “code rood” vervalt een activiteit op locatie altijd! Wellicht is online uitvoeren van de activiteit dan een mogelijkheid of verplaatsing. Deze mogelijkheden worden dan met u overlegd. Kosteloos annuleren kan dan ook. Ook bij coronaveiligheid of gevoel van veiligheid kunt u kosteloos annuleren. Posicom kan ook kosteloos annuleren vanwege coronaveiligheid.
  3. Een offerte is veertien dagen geldig. Ook een eventuele datum voor een ouderavond of workshop op locatie wordt veertien dagen voor u vastgehouden.

Prvivacywet

  • Door Posicom worden geen cookies gebruikt om u te volgen of ook maar iets aan een derde partij te verkopen. De cookies zijn er alleen om de website goed te laten functioneren.
  • Alles wat u naar Posicom stuurt (per e-mail en/ of contactformulier en / of telefoon) wordt alleen bewaard, zolang ons contact duurt. Posicom geeft u vaak 14 dagen bedenktijd voor een ouderavond of een workshop. Als u van die optie geen gebruik maakt worden uw gegevens na die 14 dagen vernietigd. vernietigd.

 

De voorwaarden zijn gewijzigd vanaf 20 mei 2021.