teamworkshop of cursus over (cyber)pesten en sociale veiligheid

workshop op maat over (cyber)pesten en sociale veiligheid op school

workshop over sociale veiligheid op een congres

Wilt u op een praktische manier de sociale veiligheid op uw school verbeteren? Dan is deze workshop of lezing over (cyber)pesten en sociale veiligheid vast iets voor u. Samen gaan we uw vraag en /of workshopwens tot in de details uitspitten, zodat ik voor u een workshop op maat kan maken. Niet alleen inhoudelijk, maar ook de vorm.

Uw investering is 800,– euro per dagdeel (drie uur). Dat bedrag is inclusief voorbereiding en eventuele reistijd / reiskosten. Betaling gaat achteraf via uw bank. Het aantal deelnemers kan variëren van één persoon tot een compleet schoolteam of deelnemers aan een congres. Een workshop kan online en / of bij u op locatie gegeven worden. Dit hangt ook af van de dan geldende coronaregels. Hier vindt u meer informatie over mijn achtergrond (Theo Klungers). Hier vindt u de algemene voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Beschikbaarheid: in overleg.


cursus tot anti-pestcoördinator

Wilt u anti-pestcoördinator worden of bent u het al, maar wilt u alsnog graag deze cursus volgen? Via SBO verzorgen twee collega’s en ik al jarenlang de cursus tot anti-pestcoördinator. Verdere informatie en aanmelding gaat via SBO. Lees meer over deze cursus anti-pestcoördinator.


reviews over de workshop  “Pesten, cyberpesten en sociale veiligheid”

  • Bedankt voor de goede lezing en de prettige ongedwongen vertelstijl.
  • Wat ik echt een meerwaarde vond, was dat meerdere perspectieven van pesten belicht werden en breder gekeken werd.
  • Hele fijne presentatie. Heel fijn met de praktijkvoorbeelden en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.
  • Ik vond het een leerzame workshop met een prima afwisseling van actie en samenwerken in subgroepjes. De grote groepsactiviteit was leuk en zinvol.
  • Het is fijn, dat veel zaken praktisch bruikbaar zijn. De manier waarop Theo laat zien boven de stof te staan, maar het ook met lucht en humor kan brengen, is prettig.
  • Hierbij ontvang je de samenvatting van de evaluatie van “pesten” Ziet eruit, dat je weer iedereen hebt weten te boeien…..
  • Zal het zeker aanbevelen bij mijn team.