interview met de NOS over pesten op het werk

door

In de week tegen pesten heb ik op maandag 17 september 2018 ook een interview gehad met NOS-online. Je kunt het interview  met de NOS hier lezen. Ik ben benieuwd of jij of u het met mijn uitspraken eens bent en waarom wel of niet? laat het me weten via contactIk zal zaterdag in dit blog reageren. Ik ga graag in dialoog met je.

In het interview staat o.a.

“Heel veel mensen geloven nu niet eens dat er ook gepest wordt in bedrijven, scholen en instellingen.”

Ik heb deze zin wat ongelukkig geformuleerd. Wat ik bedoel met deze zin is, dat veel mensen niet kunnen geloven, erg verbaasd zijn, dat volwassenen elkaar nog pesten. Veel mensen weten dus wel, dat er gepest wordt, maar verbazen zich daarover.

Dit artikel is van Omroep Max.

Je kunt trouwens ook reageren op het interview met BNR-nieuwsradio op dezelfde dag. Hier kun je dat interview beluisteren.

PageLines

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten