ervaring v/e gepest persoon

door

Het onderstaande verhaal mocht Posicom plaatsen.

We gaan terug naar de tijd dat ik op de basisschool zat in groep 6 ik was vanaf groep 6 altijd het middel punt van roddels ik was anders dan andere ik werd gepest omdat ik nooit mee wou doen met voetballen omdat ik nooit iets over mijzelf wou vertellen in de klas ik werd gepest om wie ik was of na ja om wie ik wou zijn. Ik heb altijd geprobeerd mij zelf te zijn altijd geprobeerd om bij andere te horen. Dat is mij niet vaak gelukt ik werd meerdere dingen genoemd teveel om op te noemen maar voornamelijk (nerd vriendloos engerd creep) ik wou niet meer naar school toe mijn moeder merkte dat en ging naar de schoolleiding maar die deden er helaas niks aan toen op dat moment kreeg ik een super goede band met mijn moeder die meer voor mij betekend dan wie dan ook. Ik had in die tijd geen goede band met mijn vader sterker nog ik durfde nooit iets te zeggen tegen mijn vader dit omdat mijn vader snel boos werd aan de drank zat. Ik ging naar groep 7 en het ging daar alleen maar door met pesten. Tot dat er bij mij was geconstateerd waardoor ik niet super goed kon leren ik ging naar een speciale school. Wat mijn middelbare school werd ik ging er van uit dat ik daar de tijd van me leven ging hebben. Helaas werd die droom heel snel naar beneden getrapt op dat moment die 4 jaar die ik op die school heb gezeten waren een hel voor mij zowel op school als thuis. Mijn schoolleiding op die school wou niks doen ze vond wel dat het mee viel en het wel los zou lopen. Helaas was dat niet zo het werd erger en erger in de gymlessen buiten overal ik merkte dat ik van het schoolplein af mocht in de pauze daar maakte ik dan ook gebruik van en zitten in mijn eentje aan de rand van het plein tot dat de laatste persoon naar binnen was en dan ging ik ook snel naar binnen. in de klas zat ik altijd achter in of voorin dan werd ik nerd genoemd of stuud dat ging maar door en door. De 4 jaar middelbare waren eindelijk afgelopen en ik mocht een opleiding doen wat ik eindelijk wou doen ik ben naar een school gegaan in Amsterdam. Ik hoopte dat alles over zou zijn al het gepest al de vooroordelen om wie ik was en wie ik wilde zijn en gelukkig eindelijk was ik er van af ik heb de beste klas gehad die ik ooit in me leven kon bedenken . ik heb de tijd van me leven gehad ik moest op stage gaan voor die opleiding en daar ging het mis ik werd veroordeeld op wie ik was hoe ik werkte terwijl ik mij inzette voor het bedrijf ik heb het vol gehouden om daar een jaar te werken. Daarna heb ik met succes mijn opleiding afgerond . ik zou daarna gaan werken 2 jaar heb ik thuis gezeten in die tijd heb ik veel nagedacht over wat ik wou waarom ik geen werk kon vinden en ik was er snel achter hoe dat kwam het kwam omdat ik me zelf wou zijn. Ik heb veel mensen geprobeerd te helpen die gepest werden/worden ik heb mensen uit het leven zien stappen omdat ze gepest waren. En ik blijf deze mensen helpen tot me dood. Nu zit ik op de ICT opleiding super naar me zin weer de klas van me leven zijn close en proberen elkaar te helpen staan op voor elkaar. Maar niemand in mijn klas weet eigenlijk iets over mijn achtergrond ik help mensen die gepest worden en dat is waar ik goed in ben dat is waar ik voor leef. Ik sta op voor mensen die geen stem hebben of het niet durven te zeggen. Iedereen of je nou zwart of wit bent of je nou geel of oranje bent of je nou rijk of arm bent iedereen zou moeten opstaan voor mensen die gepest worden mensen die schreeuwen om hulp.

PageLines

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten