workshop pesten

workshop over pesten voor professionals

Loopt u als organisatie aan tegen pesten? Wilt u het beleid omtrent pesten updaten? Wilt u praktische handvatten om pesten aan te pakken en zoveel mogelijk te voorkomen? Dan kan een workshop over pesten en cyberpesten u daarbij helpen.

De workshops zijn altijd geheel op maat voor uw team en uw doelgroep. Geef maar aan, waar u tegenaan loopt met uw mensen?  Heeft u meer kennis nodig over (cyber)pesten? Wilt u oefenen met gesprekstechnieken om goede gesprekken te voeren met ouders van kinderen en de kinderen zelf, die betrokken zijn bij pestsituaties? Zegt u het maar. Samen bepalen we het doel van de workshop. Deze workshop wordt bij u op de locatie (incompany) uitgevoerd voor (een deel van) uw team van professionals, zoals leraren, hulpverleners, pedagogische medewerkers, overblijfkrachten, enz. Aantal deelnemers tussen de twee en enkele honderden. Tijdens de workshop zijn uw casussen van harte welkom!

Uw investering, inclusief BTW, voorbereiding, reistijd en reiskosten:

  • 350,– euro voor anderhalf uur;
  • 700,– euro voor drie uren;
  • 1400,– euro voor zes effectieve workshopuren en één uur lunchtijd.

Hier leest u meer over Theo Klungers.

En hier kunt u contact met hem opnemen.

Tevens verzorg ik gemiddeld twee keer per jaar de cursus tot anti-pestcoördinator in de zeer directe omgeving van Utrecht CS. Deze dagen verzorg ik samen met Krista te Mebel, die het onderdeel juridische zaken doet in een dagdeel en de derde facultatieve dag over communiceren bij pesten verzorg ik samen met trainersactrice Esther Werneke.  Lees meer….