cursus – workshop – ouderavond

open inschrijving: cursus anti-pestcoördinator in Utrecht

Samen met mijn twee collega’s Krista te Mebel en Esther Werneke verzorg ik een groot deel van de twee- / driedaagse cursus bij SBO tot anti-pestcoördinator. Deze cursus met open inschrijving vindt plaats pal naast Utrecht Centraal. Trein en parkeergarage naast de deur.  Informatie over de cursus anti-pestcoördinator, de kosten en eventuele inschrijving vindt hier.


workshops pesten of ouderavond pesten

Behalve het geven van de bovenstaande cursus tot anti-pestcoördinator verzorg ik jaarlijks, maar nog in een zeer beperkt aantal, workshops en ouderavonden over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid. Omdat ik nog maar een aantal workshops en ouderavonden per jaar doe, wil ik graag voorrang geven aan mensen/opdrachtgevers, die het fijn vinden als ik (Theo Klungers)  de workshop of  ouderavond verzorg. Als u naar onderen scrolt, ziet u hoe deelnemers aan een ouderavond of workshop het één en ander ervaren hebben. Ouderavonden en workshops worden in de voorbereiding, maar ook ter plekke tijdens de uitvoering aangepast aan de leerbehoeften van de deelnemers en opdrachtgever. Hier kunt u contact met mij opnemen

Wilt u een spreker of workshopleider over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid en maakt het u echt niet uit of ik (Theo Klungers) dat verzorg of iemand anders, dan verwijs ik u graag naar mijn collega’s van Omgaan Met Pesten

 

praktische informatie

Voor wie? Voor professionals en ouders, die bijgepraat of bijgeschoold willen worden op het gebied van pesten, cyberpesten en sociale veiligheid en bewust kiezen voor mijn persoontje om de betreffende activiteit te verzorgen.
Tarief & voor-waarden Een workshop of ouderavond tot anderhalf uur kost 350,– euro. Hierin zitten alle (voorbereidings)kosten, maar exclusief de reiskosten (0,50 euro per kilometer) en eventuele parkeerkosten.

Een workshop van drie uur (één dagdeel) kost 600,– euro. Hierin zitten alle (voorbereidings)kosten, maar exclusief de reiskosten (0,50 euro per kilometer) en eventuele parkeerkosten.

Voor een bijdrage leveren aan een congres maak ik een offerte op.

Hier vindt u de voorwaarden…

waar? Bij u op school, bedrijf of instelling of op een andere locatie, zoals bijvoorbeeld een congrescentrum.
Beschik-baarheid: In overleg. Neemt u dan gerust contact met me op. Hier vindt u de voorwaarden…
Lees meer over Theo Klungers…

 

reviews van deelnemers aan activiteiten van Posicom

wat deelnemers van workshops en congressen op de evaluatieformulieren schreven…

 • …..zit nog na te stuiteren. Ik heb veel ideeën ook voor in de klas en ik kan niet wachten om ermee te beginnen, heerlijk.
 • Ik heb uw workshop gevolgd op …… Wil toch even kwijt,dat ik het ontzettend leuk en interessant vond!!!
 • Ik vond het een leerzame workshop met een prima afwisseling van actie en samenwerken in subgroepjes. De grote groepsactiviteit was leuk en zinvol.
 • Geweldige manier om iedereen bij de les te houden: groot entertainment-gehalte.
 • Groepsproces in de praktijk laten zien tijdens de plenaire presentatie was een erg leuke interactieve vorm.
 • Op een ludieke eigen wijze, maar inhoudelijk zeer informatief. Brak de ochtend.
 • Fijne tips wat betreft de inhoud. Presentatie was super. Wat een humor, een verademing om naar te luisteren/mee te doen.
 • ZEER inspirerend persoon! Vertelt zeer enthousiast en bevlogen. Hele concrete voorbeelden, ook uit de praktijk. Zeer herkenbaar voor de luisteraar.
 • Goed, authentiek, gedurfd.

wat ouders als feedback teruggaven na een ouderavond…

 • Ik was gisteren op de ouderavond van …. en hoe gek het ook klinkt, ik heb genoten van uw verhaal. Zo’n moeilijk onderwerp op de manier brengen, zoals u dat deed, daar heb ik veel bewondering voor.
 • Door de vele praktijkvoorbeelden en de levendige en bevlogen wijze waarop u dit vertelde, heeft u ons van minuut tot minuut geboeid. We hebben het niet alleen een heel informatieve, maar ook leuke avond gevonden. Hartelijk dank.
 • ……Wat ik ook heel fijn vond, was dat u heel duidelijk bruikbare tips en aanwijzingen voor de praktijk heeft gegeven voor zowel ouders als ook voor de leerkrachten. Heel erg bedankt.
 • Van een collega hoorde ik van de goede workshop, die u bij haar op school voor ouders tijdens een ouderavond heeft gegeven…..
 • Wij hopen, dat u een beetje bijtijds en veilig thuis bent gekomen. Bij deze wil ik u nogmaals namens de OR en MR bedanken voor de lezing over pesten. Wij hebben één en al positieve reacties ontvangen. Het was echt geweldig. Men was laaiend enthousiast over de manier waarop u alles naar voren bracht….
 • Twee jaar geleden heb ik een lezing op de (naam school en plaats) bijgewoond en de reacties waren lovend. Inmiddels ben ik naar Engeland verhuisd……Ik ben me ervan bewust, dat het werkgebied wat verder ligt, maar ik wil u toch vragen of u ervoor voelt die lezing hier te doen. Naast de kosten voor de lezing worden uiteraard ook de reiskosten en het verblijf voor één nacht vergoed.