voorlichting over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid

Wilt u een boeiende lezing of een interessante workshop van ongeveer een uur tot anderhalf uur over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid, met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en praktische voorbeelden? Dan bent u aan het goede adres. Sinds 1996 verzorg ik lezingen en workshops op maat voor scholen en congressen.  Met veel plezier houd ik ons volwassenen, ouders en professionals, een spiegel voor m.b.t. onze voorbeeldfunctie, niet moraliserend, want dat vind ik zelf ook heel irritant, maar met een knipoog, waardoor een serieuze boodschap goed overkomt en mensen met een goed gevoel en een wij-gevoel naar huis kunnen gaan. En niet onbelangrijk: wat werkt nu wel en wat werkt nu niet bij pesten in onderwijs en psychisch-sociale hulpverlening.

ouderavond

 

Wat deelnemers als feedback teruggaven….

 • Ik was gisteren op de ouderavond van …. en hoe gek het ook klinkt, ik heb genoten van uw verhaal. Zo’n moeilijk onderwerp op de manier brengen, zoals u dat deed, daar heb ik veel bewondering voor.
 • Door de vele praktijkvoorbeelden en de levendige en bevlogen wijze waarop u dit vertelde, heeft u ons van minuut tot minuut geboeid. We hebben het niet alleen een heel informatieve, maar ook leuke avond gevonden. Hartelijk dank.
 • ……Wat ik ook heel fijn vond, was dat u heel duidelijk bruikbare tips en aanwijzingen voor de praktijk heeft gegeven voor zowel ouders als ook voor de leerkrachten. Heel erg bedankt.
 • Van een collega hoorde ik van de goede workshop, die u bij haar op school voor ouders tijdens een ouderavond heeft gegeven…..
 • Wij hopen, dat u een beetje bijtijds en veilig thuis bent gekomen. Bij deze wil ik u nogmaals namens de OR en MR bedanken voor de lezing over pesten. Wij hebben één en al positieve reacties ontvangen. Het was echt geweldig. Men was laaiend enthousiast over de manier waarop u alles naar voren bracht….
 • Zit nog na te stuiteren. Ik heb veel ideeën ook voor in de klas en ik kan niet wachten om ermee te beginnen, heerlijk.
 • Geweldige manier om iedereen bij de les te houden: groot entertainment-gehalte.
 • Groepsproces in de praktijk laten zien tijdens de plenaire presentatie was een erg leuke interactieve vorm.
 • Op een ludieke eigen wijze, maar inhoudelijk zeer informatief. Brak de ochtend.
 • Fijne tips wat betreft de inhoud. Presentatie was super. Wat een humor, een verademing om naar te luisteren/mee te doen.
 • ZEER inspirerend persoon! Vertelt zeer enthousiast en bevlogen. Hele concrete voorbeelden, ook uit de praktijk. Zeer herkenbaar voor de luisteraar.
 • Goed, authentiek, gedurfd.
 • Twee jaar geleden heb ik een lezing op de (naam school en plaats) bijgewoond en de reacties waren lovend. Inmiddels ben ik naar Engeland verhuisd……Ik ben me ervan bewust, dat het werkgebied wat verder ligt, maar ik wil u toch vragen of u ervoor voelt die lezing hier te doen. Naast de kosten voor de lezing worden uiteraard ook de reiskosten en het verblijf voor één nacht vergoed.

praktische informatie

Voor wie? Voor een breed publiek jong of oud op verschillende locaties.
Tarief  & voor-waarden Een lezing van ongeveer een uur uur plus vragen kost ongeveer 350,– euro. Daarnaast betaalt u nog 0,50 euro reiskostenvergoeding per km en eventuele parkeerkosten. het geheel is BTW-vrij.

Een bijdrage aan een congres van anderhalf uur kost 500,– euro. Daarnaast betaalt u nog 0,50 euro reiskostenvergoeding per km en eventuele parkeerkosten. het geheel is BTW-vrij.

Hier vindt u de voorwaarden…

waar? Bij u op locatie.
Beschik-baarheid In overleg en alleen in de periode tussen 1 maart tot de herfstvakantie.

Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met me op.

spreker Theo Klungers docent, mediator en therapeut gespecialiseerd op het gebied van pesten. Lees meer over Theo Klungers