U zegt dat nu wel, maar….

door

Het was de eerste kennismaking. Mijn toen nog eventuele cliëntje kwam samen met zijn vader en moeder binnen. Nadat iedereen, die dat wilde, was voorzien van drinken, stak ik van wal en zei: “Vertel eens…” Mijn cliëntje wilde best wel vertellen, wat er aan de hand was, maar een ander item had voor hem nog voorrang. Hij moest even iets checken.

Mijn cliënt zei: “Ik heb op uw site gekeken en ik zie daar allemaal diploma’s staan.”  Ik knikte. “Maar, dat kan natuurlijk iedereen wel op zijn website zetten. Als ik hier kom, dan wil ik die diploma’s wel eerst zien!”

Vader en moeder wisten even niet waar ze kijken moesten. Ik had deze vraag nog nooit gehad. Dit cliëntje geloofde niet zomaar alles. Dat was duidelijk. Nadat hij de volgende keer kwam voor de eerste sessie heb ik mijn papieren laten zien. Mijn cliëntje was tevreden en we konden met de eerste sessie beginnen.

Terug naar therapie bij pesten...

PageLines

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten