sparren, coaching of therapie bij pesten

Niemand heeft het recht om jou te pesten!!  Maar als het dan helaas toch gebeurt, is het fijn om te weten wat je kunt doen. Ik kan je daarbij door middel van sparren, coaching of therapie bij pesten ondersteunen. Sinds 1998 ondersteun ik als gesprekspartner, coach of therapeut  mensen, die met pestsituaties te maken hebben. Samen kijken we wat jij wil en welke vorm(en) van begeleiding daarbij passen: sparren, coaching of therapie.

sparren bij pesten

Het kan zijn dat je geen behoefte hebt aan coaching of therapie, maar dat je gewoon wilt overleggen over een pestsituatie. Even sparren over wat je kunt doen om pesten aan te pakken en zoveel mogelijk te voorkomen, waarbij jezelf uiteindelijk beslist wat je wel of niet gaat doen. Vaak is sparren eenmalig. Zeer geschikt voor ouders en voor professionals, zoals leerkrachten, vertrouwenspersonen, anti-pestcoördinatoren, enz…. De eerste keer is sparren gratis. Vaak is één keer ook genoeg.

coaching bij pesten

Als je na de gratis kennismaking besloten hebt om door te gaan, dan gaan we in de eerste sessie kijken wat je wilt. We gaan je doelen bepalen. Als je doelen helder zijn, kijken we wat je nog moet weten en kunnen om succesvol je doelen te halen. Daar gaan we in de vervolgsessies mee aan de slag. Als jij je doel(en) bereikt hebt, zijn we klaar.

therapie bij pesten

Stel, je hebt je doelen vastgesteld. Je weet wat je wilt. Je weet ook hoe je dat kunt bereiken en dat wil je ook graag, maar je wordt door iets tegen gehouden, bijvoorbeeld: angst, boosheid, gebrek aan zelfvertrouwen, gebrek aan moed, enz., dan kan therapie een zinvolle aanvulling zijn. Ook als een pestverleden je hindert om volop van het leven te genieten kan therapie goed helpen. Ik ondersteun je graag om pesten te verwerken met EMDR.

praktische informatie

Voor wie? Voor mensen (kinderen, pubers en volwassenen), die last hebben van pesten, een pestverleden, en / of sterker in hun schoenen willen staan en beter in hun vel willen zitten.
Tarief consult / sessie in eigen praktijk of via beeld-bellen: Sparren is de eerste keer gratis. Vanaf de tweede keer kost sparren per half uur 30,– euro.

Kennismaking voor eventuele coaching of therapie is gratis en voor beide partijen vrijblijvend.

60,– euro voor ongeveer uur coaching of therapie of sparren vanaf de tweede keer in mijn praktijk te Weesp of via beeldbellen.

10,– euro voor een (beeld)belgesprek van ongeveer tien minuten.

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register

van de geschillencommissie SCAG 

Mijn  praktijk is door de beroepsvereniging NBVH gevisiteerd op 28 juni 2019.

De conclusie was, dat de praktijk voldoet aan alle gestelde eisen.

Beeldbellen voldoet aan de eisen van de privacyregeling.

Hier leest u meer over de privacyregeling.

waar? In de praktijk te Weesp of online (AVG-proof).

Een combinatie is ook mogelijk.

Beschik-baarheid: in overleg via contact

Op deze pagina staan de contactgegevens om vragen te stellen en / of een afspraak te maken voor een gratis online kennismaking met Theo Klungers of om een afspraak te maken voor (eenmalig) sparren.

 


Zit u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.


Wat cliënten zeggen over Therapie (bij pesten) – Theo Klungers

  • Het pesten is gestopt.
  • Ik weet nu wat ik kan doen in een pestsituatie.
  • De gesprekken hebben me enorm geholpen.
  • Fijn, dat we geoefend hebben op, als iets wel werkt, wat ik dan verder kan doen en dat we geoefend hebben op wat ik kan doen, als het niet werk.
  • Mijn andere zoon is door jou geholpen. Nu heeft mijn jongste zoon ook problemen. Mag hij ook bij jou komen?