Therapie bij pesten

therapie bij pesten – inleiding

Hoewel niemand het recht heeft om jou te pesten, kun je helaas wel last hebben van pesten, een pestverleden, of angst om gepest te worden. Als je daar wat aan wilt doen ben je van harte welkom in mijn praktijk te Weesp of voor therapie online. Ik ben als therapeut al ruim 15 jaar helemaal gespecialiseerd op het gebied van (cyber)pesten en wil je graag ondersteunen om het pestprobleem aan te pakken.

Vergoeding door de zorgverzekeraar is vaak (gedeeltelijk) mogelijk bij een aanvullende verzekering.

 

.praktische zaken

Voor wie? Voor mensen (kinderen, pubers en volwassenen), die last hebben van pesten, een pestverleden, of angst om gepest te worden.
Tarief consult / sessie: 60,– euro per sessie van ongeveer een uur.

U krijgt tijdens of achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG 

Mijn  praktijk is door de beroepsvereniging NBVH gevisiteerd op 28 juni 2019. De conclusie was, dat de praktijk voldoet aan alle gestelde eisen.

Hier leest u meer over de privacyregeling.

waar? In de praktijk te Weesp of online. Een combinatie is ook mogelijk.
Beschik-baarheid in eigen praktijk: I.v.m. de coronamaatregelen zijn voorlopig alle sessies alleen online te doen.
therapeut: Theo Klungers. Lees meer…

Zit u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.