Therapie bij pesten

therapie bij een huidige pestsituatie

Niemand heeft recht heeft om je te pesten op school of op het werk, maar als het dan helaas toch gebeurt, is het fijn om te weten wat je kunt doen en hoe je dat kunt doen. Je kunt tegen pesten vaak meer doen, dan je nu wellicht denkt. Tijdens de therapiesessies kunnen we ook sparren over wat je van school of werk kunt vragen. Wil je wat aan  je pestproblemen doen? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via beeldbellen. Je hebt dan alle gelegenheid om je vragen te stellen en om te overleggen over wat de mogelijkheden zijn. Nu kun je in deze coronatijd  alleen therapie volgen via beeldbellen, maar na de coronacrisis kun je ook weer kiezen om naar de praktijk te komen. Een combinatie is dan ook mogelijk.

therapie om een pestverleden te verwerken

Naast gepest worden, zoals hierboven is beschreven, kun je ook last hebben van een pestverleden, dat je hindert om volop van het leven te genieten. Na een goede traumaverwerking kun je weer verder met je leven. Ik help je graag om pesten te verwerken met EMDR.

basis verder verstevigen

Verschillende cliënten willen vaak, ook nadat het pestprobleem gelukkig geen probleem meer is, nog wat sterker in hun schoenen staan. Je kunt daarbij denken aan:

 • het loslaten van faalangst;
 • het versterken van zelfvertrouwen en zelfbeeld; 
 • het opkomen voor jezelf op een vriendelijke en stevige manier;
 • het omgaan met boosheid;
 • gemakkelijker vrienden maken en behouden of bewust loslaten;
 • hulp durven vragen en geven;
 • ontspannen blijven of worden in moeilijke situaties;
 • effectief verbindend communiceren (ook bijvoorbeeld op Whatsapp);
 • kortom: beter in je vel zitten.

praktische informatie

Vergoeding door de zorgverzekeraar is vaak (gedeeltelijk) mogelijk bij een aanvullende verzekering.

Voor wie? Voor mensen (kinderen, pubers en volwassenen), die last hebben van pesten, een pestverleden, en / of sterker in hun schoenen willen staan en beter in hun vel willen zitten.
Tarief consult / sessie: 30,– euro per sessie van ongeveer een half uur therapie via beeldbellen. 

60 euro per sessie van ongeveer een uur therapie in de praktijk te Weesp.

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG 

Mijn  praktijk is door de beroepsvereniging NBVH gevisiteerd op 28 juni 2019. De conclusie was, dat de praktijk voldoet aan alle gestelde eisen.

Beeldbellen voldoet aan de eisen van de privacyregeling.

Hier leest u meer over de privacyregeling.

waar? In de praktijk te Weesp of online (AVG-proof). Een combinatie is ook mogelijk.
Beschik-baarheid: in overleg op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voorlopig alleen online i.v.m. de coronacrisis.

Op deze pagina staan de contactgegevens om vragen te stellen en / of een afspraak te maken voor een gratis online kennismaking met Theo Klungers.

Zit u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.


Wat cliënten zeggen

 • Het pesten is gestopt.
 • Ik weet nu wat ik kan doen in een pestsituatie.
 • De gesprekken hebben me enorm geholpen.
 • Fijn, dat we geoefend hebben op, als iets wel werkt, wat ik dan verder kan doen en dat we geoefend hebben op wat ik kan doen, als het niet werk.
 • Mijn andere zoon is door jou geholpen. Nu heeft mijn jongste zoon ook problemen. Mag hij ook bij jou komen?