Therapie bij pesten

Therapie bij pesten

Deze pagina “Therapie bij pesten” is bestemd voor kind, puber of volwassene, die last heeft van pesten of nog problemen ervaart van pesten uit het verleden.

Als je nu wordt gepest op school of op het werk

Word je nu gepest op school of werk? Vraag je je af wat je kunt doen? Heb jij het idee, dat niets meer helpt? Word je steeds onzekerder. Nemen je zelfvertrouwen en zelfbeeld steeds verder af?  Vraag je je heel soms af, of je het pesten over jezelf afroept? Bedenk dan alsjeblieft, dat niemand, maar dan ook niemand het recht heeft om jou te pesten!

school en werk

Uiteraard moet jouw school of werk veel in het werk stellen om pesten te voorkomen en aan te pakken. Ik kan met jou (en als je kind bent ook met je ouders) bespreken hoe je dit gesprek kunt voeren op school of het werk. Wat zijn, in dit vaak zo emotionele gesprekken, de do’s en don’ts? Ik zal daar graag met je over sparren

neem je eigen leven weer terug

Gelukkig kun je zelf ook veel doen. Je bent nu wel pestslachtoffer, maar dat hoeft beslist niet zo te blijven. Leer stap voor stap steviger in je schoenen te staan! Je mag jezelf zijn!  Wellicht ben je nu bang om jezelf te laten zien. Maar als jij je leven niet meer wil laten beheersen door het pesten, dan wil ik je ondersteunen. Bij mij houdt therapie in, dat jij je eigen kracht, je eigen persoonlijkheid en talent te voorschijn laat komen en zo weer meer plezier in het leven kan krijgen. Gelijktijdig leer je hoe je grenzen kunt stellen en respecteren. Hier kun je wat voorbeelden van sessies lezen, zodat je een idee van mijn manier van werken krijgt.

Gemiddeld heeft iemand vier t/m tien sessies nodig. Sommigen korter, sommigen langer. Dat beslis je helemaal zelf.

 

pestverleden verwerken

Heb je last van een pestverleden?  EMDR kan dan helpen om het pestverleden te verwerken. Vaak zijn één tot drie sessies voldoende om zonder heftige gevoelens terug te kunnen kijken op een pestverleden. Hier vind je meer informatie over  EMDR.

niet gepest, wel weerbaarder willen worden

Word je niet gepest, maar vind je het wel handig om wat weerbaarder te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen om te leven vanuit wie je bent? Ook dan ben je welkom.

kennismakingsgesprek

Wil je meer weten?  Neem dan gerust contact met me op voor aanvullende  informatie of om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier kun je meer over mij (Theo Klungers) lezen.

voorbeelden van mijn werkwijze en interventies

Ben je nieuwsgierig naar welke interventies ik gebruik, klik dan hier..

Wil je weten hoe een sessie in de praktijk verlopen kan, klik dan hier…

 

praktische zaken

Voor wie? Voor kinderen, pubers en volwassenen, die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden op school of op het werk en / of zichzelf te weinig weerbaar vinden.
Tarief consult / sessie: 60,– euro,– per sessie van ongeveer een uur.

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG 

Mijn  praktijk is door de beroepsvereniging NBVH gevisiteerd op 28 juni 2019. De conclusie was, dat de praktijk voldoet aan alle gestelde eisen.

Hier leest u meer over de privacyregeling.

Waar? In de praktijk te Weesp. Gratis parkeren met voldoende parkeerplek en op loopafstand van station Weesp.  Zie contact. 

Daarnaast begeleid ik onder schooltijd ook kinderen op scholen met andere problemen dan pesten. Ga hier naar de pagina leerlingbegeleiding op school.

Beschik-baarheid: Heb je belangstelling? Neem dan gerust contact met mij op vanaf maandag 26 augustus. I.v.m. vakantie is de praktijk gesloten. U kunt weer nieuwe afspraken maken vanaf maandag 26 augustus.


Zit u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.