Therapie bij pesten

Therapie bij pesten voor als je wordt gepest

Niemand heeft het recht om jou of u te pesten, maar als het dan helaas toch gebeurt, wil je vast weten wat je kunt doen en hoe je dat kunt doen. Dat kun je leren bij Posicom. Meestal is vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk als u een aanvullend pakket heeft. Wilt u precies weten wat de mogelijkheden zijn voor uzelf, uw kind of uw puber?  Neemt u dan gerust contact met mij (Theo Klungers) op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe werkt het?

Jouw doel bepaalt je therapie. Dat is dus voor iedereen weer net even anders. Enkele doelen, die naast jouw doelen ook vaak in de therapiesessies verweven zitten zijn:

  • vriendelijk en indien nodig stevig opkomen voor jezelf;
  • het vergroten van je zelfvertrouwen;
  • het zelf leren oplossen van lastige situaties;
  • het kunnen  organiseren van je eigen hulp;
  • vertrouwen geven en opbouwen;
  • omgaan met emoties.

Daarnaast kan het verwerken van een pestverleden met EMDR (traumatherapie) onderdeel zijn van de therapie.

Je bepaalt zelf  wanneer je klaar bent met therapie. Voor sommige mensen is dat na vier keer, voor anderen is het prettig om een langere periode begeleid te worden. Van wekelijks naar één keer in de twee maanden. Je ontwikkelt je tot een steeds krachtiger persoonlijkheid. Wil je daaraan werken, dan ben je welkom!

 

therapie bij pesten voor als je pest of meeloopt

Wanneer kan therapie voor pesters zinvol zijn? Soms kunt u ouder plotsklaps geconfronteerd worden met andere ouders of school, die aangeven, dat uw kind pest. Een serieuze zaak. Pesten veroorzaakt vaak veel leed. Vaak kan een goed gesprek tussen u en uw kind voldoende zijn en stopt het pesten. Als een kind / puber blijft pesten kan therapie nuttig zijn om te kijken naar onderliggende oorzaken. Hetzelfde geldt voor meelopers.

kennismakingsgesprek

Ik maak gebruik van verschillende therapeutische en trainingsmogelijkheden om jou te helpen je doelen te bereiken. Uiteraard ben ik voor al deze  therapeutische interventies en trainingen gecertificeerd / gediplomeerd.  Hier kun je wat voorbeelden van sessies lezen, zodat je een idee van mijn manier van werken krijgt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van therapie?  Neem dan gerust contact met me op voor aanvullende  informatie of om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Hier kun je (nog) meer over mij (Theo Klungers) en Posicom lezen.… 

 

praktische zaken

Voor wie? Voor kinderen, pubers en volwassenen, die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden op school of op het werk en / of zichzelf te weinig weerbaar vinden.
Tarief consult / sessie: 30,– euro per sessie van ongeveer een half uur.

45,– euro per sessie van ongeveer 45 minuten.

60,– euro,– per sessie van ongeveer een uur.

90,– euro voor een EMDR- sessie van ongeveer 90 minuten.

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG 

Mijn  praktijk is door de beroepsvereniging NBVH gevisiteerd op 28 juni 2019. De conclusie was, dat de praktijk voldoet aan alle gestelde eisen.

Hier leest u meer over de privacyregeling.

waar? In de praktijk te Weesp. Gratis parkeren met voldoende parkeerplek en op loopafstand van station Weesp.
Beschik-baarheid in eigen praktijk: alleen nog mogelijkheden op de zaterdagen.

Interesse? Neem dan gerust contact met mij op.

Zit u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.