Therapie bij pesten

Therapie bij pesten op school of op het werk.

Niemand heeft het recht om jou of u te pesten, maar als het dan toch gebeurt, is het natuurlijk erg handig om te weten wat je of u kunt doen en hoe jij of u dat kunt doen. Samen puzzelen we dat uit, bepalen jouw of uw doelen en gaan aan de slag.

pestverleden

Heb jij of heeft u erg veel last van een pestverleden? Dat kan het leven behoorlijk negatief beïnvloeden, bijvoorbeeld in contact met andere mensen, zowel zakelijk als privé. EMDR kan dan helpen om het pestverleden te verwerken.

weinig weerbaar of agressief weerbaar

Sommige kinderen zijn zo weinig weerbaar of agressief weerbaar, dat ouders zich daar zorgen over maken. Het kan dan zinvol zijn om uw kind een NJI-erkende Sta Sterk weerbaarheidstraining te geven in combinatie met therapie. Uw kind leert om effectiever voor zichzelf op te komen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen en kan lastige situaties steeds beter oplossen.

 

kennismakingsgesprek

Wilt u of jij meer grip krijgen op een pestsituatie en /of effectiever weerbaar worden? Dan kan een gratis kennismakingsgesprek de eerste stap zijn. Neem gerust contact met me op om afspraak te maken. Helemaal vrijblijvend!

 

 

Voor wie? Voor kinderen, pubers en volwassenen, die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden op school of op het werk.
Tarief consult / sessie: 60,– per sessie van ongeveer een uur. U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. Bij individuele therapie is dit BTW-vrij.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG

Waar? In de praktijk te Weesp. Zie contact.
Therapeut  Lees meer over Theo Klungers…
Beschik-baarheid: In overleg. Alleen nog mogelijkheden op de zaterdagen. Neem gerust contact met me op.