Therapie bij pesten

therapie bij pesten op school of op het werk

Welkom! Je bezoekt dit deel van de website over ” therapie bij pesten” vast niet voor niets. Wellicht word je gepest op school of op het werk. Niemand heeft het recht om jou te pesten, dus als het helaas toch gebeurt, is het natuurlijk wel fijn om te weten wat je kunt doen op een manier  die bij jou past. Als jij dat wil, kunnen we dat samen uitzoeken om vervolgens aan de slag te gaan. Hier lees je meer over de  interventies van therapie bij pesten, die  jou kunnen helpen om het pesten de baas te worden i.p.v. dat het pesten de baas over jou is!

 

 

pestverleden

Heb je last van een pestverleden?  EMDR kan dan helpen om het pestverleden te verwerken. Vaak zijn één tot drie sessies voldoende om zonder heftige gevoelens terug te kunnen kijken op een pestverleden. Hier vind je meer informatie over  EMDR.

weerbaarder worden

Word je niet gepest, maar vind je het wel handig om wat weerbaarder te worden? Ook dat kan uiteraard!

kennismakingsgesprek

Wil je dus meer grip krijgen op pestsituaties of pestverleden? Wil je weerbaarder worden?  Neem dan gerust contact met me op voor aanvullende  informatie of om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vanaf 1998 ben ik als therapeut helemaal gespecialiseerd op het gebied van pesten. Uiteraard volg ik de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en draag daar soms ook een steentje aan bij. Als docent “pesten” bij verschillende nascholingsinstituten  heb ik psychologen en therapeuten geaccrediteerd nageschoold in de laatste ontwikkeling van pesten en cyberpesten. Lees meer

voorbeelden van mijn werkwijze

Hieronder staan  enkele links naar praktijkvoorbeelden, zodat je een indruk krijgt over mijn werkwijze. O ja, naast het serieus bezig zijn, wordt er ook best vaak gelachen.

Voor wie? Voor kinderen, pubers en volwassenen, die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden op school of op het werk en / of zichzelf te weinig weerbaar vinden.
Tarief consult / sessie: 60,– euro,– per sessie van ongeveer een uur.

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank. De bovenstaande bedragen zijn BTW-vrij, omdat het individuele therapie betreft.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk, omdat het hier therapie betreft. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut: Theo Klungers
NBVH Lidnummer: 03112
AGB praktijk: 90/12403
AGB therapeut: 90/033433
RBCZ: 403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG

Waar? In de praktijk te Weesp. Gratis parkeren met voldoende parkeerplek en op loopafstand van station Weesp.  Zie contact.

Daarnaast begeleid ik onder schooltijd ook kinderen op scholen met andere problemen dan pesten. Ga hier naar de pagina leerlingbegeleiding op school.

Beschik-baarheid: uitsluitend op afspraak in de praktijk te Weesp op:

  • de zaterdagen tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Heb jij belangstelling? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie en / of het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.


acute geestelijke nood

Zit in u in acute geestelijke nood, neemt u dan a.u.b. direct contact op met uw huisarts en/of www.113.nl of bel 0900-0113.