sparren over pesten

sparren over pesten voor bijvoorbeeld ouders of uzelf

Als u wordt geconfronteerd met een pestsituatie van uzelf of bijvoorbeeld uw kind, dan willen veel mensen daar graag over praten. Wellicht wilt u ook graag sparren over pesten. Zonder verplichtingen, gewoon eens van gedachten wisselen. Lijkt u dat wat? Maak dan gerust een afspraak..

sparren over pesten voor professionals, zoals leraren, artsen, enz.

Ook als professional kunt u behoefte hebben om eens diepgaand over het onderwerp pesten & cyberpesten van gedachten te wisselen. Uiteraard is dat ook mogelijk.

Sparren voor de pers

Bent u van de pers? Klik dan a.u.b. even door naar deze perspagina.

mijn werkwijze

Wat u uit het gesprek wilt halen, daar gaat het om. De kennis zit aan twee kanten. U kent uw kind en ik weet het één en ander over het aanpakken, verwerken en zoveel mogelijk voorkomen van pesten. Zo gaan we wat mij betreft sparren. Zaken op een rijtje zetten, gevoelens en feiten (h)erkennen en bespreken van wat wijsheid zou kunnen zijn in uw situatie.

praktische zaken

Voor wie? iedereen (iedereen komt wel in aanraking met pesten)
Tarief consult / sessie: 45,– euro,– voor 50 minuten met een uitloopmogelijkheid tot 60 minuten voor uzelf, jezelf, ouders en direct betrokkenen, die geen professional zijn in deze situatie.

60 euro voor 50 minuten met een uitloopmogelijkheid tot 60 minuten voor professionals (leraar, huisarts, enz…)

U krijgt achteraf een rekening en betaalt dan via uw bank.

Waar? In de praktijk te Weesp. Gratis parkeren met voldoende parkeerplek en op loopafstand van station Weesp.  Zie contact. 
Beschik-baarheid: in overleg.

Heb je belangstelling? Neem dan gerust contact met mij op. I.v.m. vakantie is de praktijk gesloten. U kunt weer nieuwe afspraken maken vanaf maandag 26 augustus.