sparren over pesten en sociale veiligheid

Heeft u als ouder of als professional in het onderwijs of hulpverlening te maken met een (ernstige) vorm van pesten, cyberpesten en/of sociale onveiligheid en wilt u daar eens over sparren? Dat kan! Samen kunnen we de situatie  doornemen en sparren over wat zinvol zou kunnen zijn. Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf wat u wel of niet gaat doen.

sparren over pesten

Algemene informatie 

  • Vaak is eenmalig  een uurtje sparren  over een pestsituatie via telefoon of bij mij in de praktijk voldoende om u verder te helpen. Dit kost 60,– euro. U krijgt daarvoor een rekening, waarna u via uw bank kan betalen. Als ik naar uw school of instelling kom, dan bereken ik ook reistijd en reiskosten. Voor de voorwaarden, vragen en/of voor het maken van een belafspraak, klikt u hier.
  • Sinds 1996 houd ik me intensief professioneel bezig met pesten, cyberpesten en sociale veiligheid. Hier leest u nog meer over mijn achtergrond.