sparren over pesten

Heeft u als slachtoffer, ouder of als onderwijsprofessional te maken met een (ernstige) pestsituatie en wilt u daar eens over sparren? Neem dan gerust contact met mij op. Al vanaf 1996 houd ik me bezig met het aanpakken, voorkomen en verwerken van (cyber)pesten. Samen kunnen we uw situatie doornemen en sparren over wat zinvol zou kunnen zijn. Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf wat u wel of niet gaat doen.

Bent u een hulpverlener, zoals een psycholoog of (kinder)therapeut?  Ook dan spar ik graag met u. Ik heb tot mijn prepensioen decennia lang ervaring opgedaan als therapeut, mediator en  nascholingsdocent op het gebied van pesten, cyberpesten en sociale veiligheid.

Het sparren vindt meestal plaats via de telefoon en soms online of in mijn praktijk.

sparren over pesten
Sparren over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid in de praktijk.

algemene informatie

  • Het tarief voor een consult, zowel individueel als tot een compleet team bedraagt 60,– euro voor ongeveer een uur en daarna per kwartier 15,– euro. Betaling achteraf via uw bank.
  • Sparren kan via de telefoon, online, in mijn praktijk of op locatie op school. Als ik bij u op locatie kom, bereken ik ook reiskosten en reistijd.
  • Voor het maken van een afspraak klikt u hier.
  • Hier leest u meer over mijn achtergrond.