sparren over pesten en sociale veiligheid

Individueel sparren over pesten en sociale veiligheid

Wilt u als ouder of leerkracht een pestsituatie doornemen op school en/of in een klas? Neemt u dan gerust contact met me op om een afspraak te maken in de praktijk, online of via de telefoon. Ik spar graag met u over een pestsituatie en denk graag mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf wat u wel of niet gaat doen.

  • Het tarief voor een consult is 60,– euro.
sparren over pesten
Sparren over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid.

Met het team sparren over pesten en sociale veiligheid 

Ik spar ook graag met (een deel van) uw (zorg)team over pesten aanpakken, voorkomen en/of verwerken. Het klinkt misschien raar, maar ik bereid zo’n bijeenkomst niet echt voor. Ik doe dat bewust niet, zodat uw casus, zelfs ter plekke ingebracht, de volle aandacht heeft en we geen strak voorbereid programma hoeven af te werken. Uw casus, uw inbreng en mijn ervaring op dit gebied in onderwijs en therapieland maken onze bijeenkomst echt compleet afgestemd op uw situatie. Dat kan ter plekke de vorm krijgen van brainstormen, delen van kennis, of een vaardigheid trainen. Het sparren is wat mij betreft vooral praktisch en oplossingsgericht!

  • Tarief is 90,– euro per uur voor een school. Als ik bij u op school kom, bereken ik ook reistijd en reiskosten.

workshop over sociale veiligheid op een congres

Algemene informatie 

  • Sinds 1996 houd ik me intensief professioneel bezig met pesten, cyberpesten en sociale veiligheid. Hier leest u nog meer over mijn achtergrond.
  • U kunt via het contactformulier een vraag stellen of aangeven dat u een gesprek of teamworkshop wil. Ik neem binnen 24 uur contact met u op.