Lezing pesten en sociale veiligheid

Wilt een lezing over het voorkomen en aanpakken van pesten en het bevorderen van de sociale veiligheid? Dan bent u hier aan het juiste  adres. Ik pas een lezing aan op uw doelgroep. Een lezing pesten kan gericht zijn op ouders van leerlingen, schoolpersoneel, hulpverleners, therapeuten, psychologen, bedrijfsleven en andere werknemers en werkgevers van instituten.

ik ga bij een interactieve voordracht aan uw doelgroep in op wat pesten wel en niet is, de uitingsvormen van pesten en cyberpesten, de verschillende rollen, de groepsdynamiek en vooral ook wat je praktisch kunt doen ieder vanuit de eigen rol. Hoewel het een ernstig onderwerp is, zal een vleugje humor zeker niet ontbreken.  Een lezing met gelegenheid tot vragen stellen duurt ongeveer anderhalf uur.

ouderavond over pesten
Een ouderavond over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid.

reviews over de workshop of ouderavond over pesten, cyberpesten en sociale veiligheid

  • Bedankt voor de goede lezing en de prettige ongedwongen vertelstijl.
  • Wat ik echt een meerwaarde vond, was dat meerdere perspectieven van pesten belicht werden en breder gekeken werd.
  • Hele fijne presentatie. Heel fijn met de praktijkvoorbeelden en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.
  • Het is fijn, dat veel zaken praktisch bruikbaar zijn. De manier waarop Theo laat zien boven de stof te staan, maar het ook met lucht en humor kan brengen, is prettig.
  • Hierbij ontvang je de samenvatting van de evaluatie van “pesten” Ziet eruit, dat je weer iedereen hebt weten te boeien…..
  • Ik heb een avond van u bijgewoond in ……… Inmiddels ben ik naar Engeland verhuisd. Ik ben me ervan bewust, dat het werkgebied wat verder ligt, maar ik wil u namens school toch vragen of u er voor voelt de lezing te doen.
  • Zal het zeker aanbevelen bij mijn team.

praktische zaken

Wellicht tot ziens!