in de klas / school

begeleiding van de hele klas d.m.v. pedagogische verhalen

Als basis om het welzijn in de groep te verbeteren, werk ik in een klas met pedagogische verhalen. Verhalen inspireren en problemen of vervelende situaties uit het verleden van de groep kunnen veilig worden aangekaart. Zeker in een klas waar de leerlingen nog niet het achterste van hun tong durven laten zien, zijn verhalen een veilige manier om te leren omgaan met jezelf en elkaar. Net zoals in het echte leven gaat ook in mijn verhalen alles met vallen en opstaan. In de verhalen komen de Deugden (karaktereigenschappen)  aan bod, zoals vriendelijkheid, humor, assertiviteit, zelfvertrouwen, mildheid, tact, enz. Alle vaardigheden en overtuigingen, die nodig zijn om te komen tot meer welzijn in de groep verwerk ik soepel in de verhalen.Voor de kinderen zijn de verhalen vooral leuk, grappig en spannend.


praktische zaken

Voor wie? Voor klassen en scholen, die de sociale veiligheid binnen een groep willen verbeteren vanaf kleuters t/m groep 8.
uw investering: Vraag gerust om een offerte. Uitgangspunt is 30,– euro per half uur en een vergoeding van reiskosten & reistijd van 0,90 cent per km en eventuele parkeerkosten.

Voor Florente Basisscholen (Diemen en omgeving) is er een speciale regeling.

waar? Bij u op de basisschool.
Beschik-baarheid: in overleg.

Interesse of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

wie is Theo Klungers? gecertificeerd / gediplomeerd als leerkracht, therapeut, communicatietrainer, sociale vaardigheidstrainer, mediator, enz…. Lees meer…