Therapie bij pesten

Therapie bij pesten op school of bij pesten op de werkvloer.

Niemand heeft het recht om je te pesten, maar als het dan helaas toch gebeurt, is het handig om te weten wat je kunt doen. En wat je kunt doen, is voor iedereen weer anders, want acties moeten wel bij jouw persoonlijkheid en de pestsituatie passen. Hier bij Posicom kun je ontdekken wat bij jou past om grip te krijgen op pestsituaties en hoe je dat kunt doen. Heel praktisch dus. De sessies zijn individueel. Het aantal sessies is verschillend, want dat hangt af van jouw doel(en).

Zowel kinderen vanaf 8 jaar en pubers zijn welkom voor pesten op school en volwassenen voor pesten op het werk.

Als je last ervaart van een pestverleden, kunnen we daar ook aan werken, d.m.v. EMDR.

Lees hier meer over de therapeutische mogelijkheden…

 

Meer weten over mijn werkwijze? neem dan gerust even contact met me op. Ik ben als therapeut helemaal gespecialiseerd op het gebied van pesten en cyberpesten, om u of jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Sessies met kinderen duren ongeveer 45 minuten per keer. Direct na de sessie met uw kind  overleggen we hoe u thuis uw kind verder kunt ondersteunen. Uiteraard doet uw kind mee met dit gesprek.

 

Hier een blog over interacties bij pesten

fotos_website_002

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 8 jaar, pubers en volwassenen die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden.

Tarief consult / sessie:

60,– euro per sessie van ongeveer een uur.Voor de betaling van uw rekening krijgt u achteraf een factuur toegestuurd. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut:

Theo Klungers

NBVH Lidnummer:

03112

AGB praktijk:

90/12403

AGB therapeut:

90/033433

RBCZ:

403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG

Waar?

In de praktijk in Weesp. Zie hier de adresgegevens. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en met volop gratis parkeerplaatsen.

Theo Klungers

Naast therapeut ben ik o.a ook docent bij BivT (bijscholing therapeuten) voor het specialistische onderwerp over pesten.Lees meer…

Beschikbaarheid:

in overleg. Alleen op zaterdag. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.