Therapie bij pesten

Therapie bij pesten op school of bij pesten op de werkvloer.

Informatie voor mensen die gepest worden of gepest zijn

Niemand heeft het recht om je te pesten, maar als het dan helaas toch gebeurt, is het handig om te weten wat je kunt doen!  En wat je kunt doen, is voor iedereen weer anders, want acties moeten wel bij jouw persoonlijkheid en de pestsituatie passen. Hier bij Posicom kun je ontdekken wat bij jou past om grip te krijgen op pestsituaties en hoe je dat kunt doen. Heel praktisch dus. Ook het verwerken van pesten kan onderdeel zijn van de therapie. De sessies zijn individueel. Het aantal sessies is verschillend, want dat hangt af van jouw doel(en).

Behalve met het omgaan met een huidige pestsituatie, kan ook het verwerken van een pestsituatie een wens voor jou of u zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Kijkt u dan gerust op deze pagina en/of neem contact met me op. Ik ben als therapeut helemaal gespecialiseerd op het gebied van pesten en cyberpesten, om u of jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Sessies met kinderen duren ongeveer 45 minuten per keer. Direct na de sessie met uw kind  overleggen we hoe u thuis uw kind verder kunt ondersteunen. Uiteraard doet uw kind mee met dit gesprek.

Als je niet wordt gepest als kind, puber of volwassene, maar toch wat gemakkelijker wil leren omgaan met moeilijke sociale situaties, kun je hier meer lezen….

 

fotos_website_002

Voor wie?

Voor kinderen vanaf 8 jaar, pubers en volwassenen die gepest worden en / of last hebben van een pestverleden of voor kinderen die pesten en daarmee moeite hebben om te stoppen met pesten.

Tarief consult / sessie:

60,— euro voor een sessie van ongeveer drie kwartier met een eventuele uitloop tot een uur. Voor de betaling van uw rekening krijgt u achteraf een factuur toegestuurd. De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Vergoeding is met een aanvullende verzekering vaak (voor een deel) mogelijk. U kunt bij uw verzekering navragen of dit ook voor u het geval is. De onderstaande gegevens heeft u dan nodig:

Naam therapeut:

Theo Klungers

NBVH Lidnummer:

03112

AGB praktijk:

90/12403

AGB therapeut:

90/033433

RBCZ:

403177R

Aangesloten bij en ingeschreven in het wettelijk verplichte register van de geschillencommissie SCAG

Waar?

In de praktijk in Weesp. Zie hier de adresgegevens. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en met volop gratis parkeerplaatsen.

Theo Klungers

Lees meer…

Beschikbaarheid:

in overleg.